Palvelumme

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset ripsienpidennykset ja ripsipidennysten huollot, ripsien ja kulmien värjäykset, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit, rakennekynnet, geelilakkaukset sekä kauniit kampaukset. Palvelut tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja niin, että huomioimme asiakkaan yksilölliset tarpeet mahdollisimman hyvin. Kaikki hoidot tehdään turvallisesti ja noudatamme hoitoloissamme erityisen korkeaa hygieniatasoa.

Ripset ja kulmat

Loihdimme sinulle upeat ripset ja kulmat toiveidesi mukaan. Haluatko luonnollista vai kenties näyttävää ja dramaattista? Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme antavat myös vinkkejä esimerkiksi siitä, millaiset pidennykset sopisivat juuri sinun ripsillesi, jotta sekä pidennykset että omat ripsesi pysyvät hyväkuntoisena pitkään.

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennyksessä omiin ripsiisi kiinnitetään eri pituisia kuituja, joiden avulla pystytään luomaan joko luonnollista ilmettä tai näyttävää katsetta.

Ripsihuollot

Valitse ripsihuollon pituus sen mukaan, kuinka paljon sinulla on ripsiä jäljellä, huomioiden omien ripsiesi tuuheuden. Ripsihuollot ovat saman hintaisia klassisissa pidennyksissä, volyymipidennyksissä ja mix-pidennyksissä joissa on käytetty sekä klassisia kuituja että volyymikuituja. Autamme mielellämme oikean ajan valinnassa, ole siis rohkeasti meihin yhteydessä mikäli sinulla on kysymyksiä!

Värjäykset ja taivutukset

Ripsien ja kulmien värjäyksellä ja ripsien taivutuksella saat luonnollisen ilmeen. Kestotaivutus pysyy ripsissä yksilöllisesti noin 4-8 viikkoa. Kulmien laminointi taas puolestaan tuo kulmiin lisää tuuheutta ja ilmettä.

* muun palvelun yhteydessä 10 €

Kädet ja kynnet

Käsien ja kynsien hoitaminen helpottaa elämää; hyvästi lohkeilevat kynsilakat, pureskellut kynnet ja kuivat kädet! Valikoimastamme löytyvät kestävät rakennekynnet, ihanan luonnolliset geelilakkaukset, oman kynnen vahvistukset sekä perinteinen, hemmotteleva manikyyri.

Rakennekynnet

Oman kynnen vahvistukset

Geelilakkaukset

Muut palvelut

Muihin palveluihimme kuuluvat kauniit kampaukset arkeen ja juhlaan, sekä erilaiset yksityistilaisuudet – oletko siis vailla ohjelmaa polttareihin tai haluatko viettää ihanan rentoutumisen työporukalla? Me olemme täällä sinua varten!

Kampaukset

Polttaripaketti

alkaen 45 €/hlö

Polttaripakettiin voi sisältyä esimerkiksi käsien- ja varpaidenkynsien geelilakkaukset tai manikyyri ja pedikyyri polttarisankarille, sekä pikakampaukset koko polttariseurueelle. Lisäksi tarjolla on pientä naposteltavaa ja virvokkeita. Koko hoitola on varattu polttariseurueelle, joten voitte laittautua rauhassa illan rientoja varten! Jokainen polttaripaketti räätälöidään yksilöllisesti, jotta sankarin tai sankarittaren päivä olisi unohtumaton!

Tapahtumat ja yksityistilaisuudet

Meillä voit järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia kauneudenhoidon ympäröimänä! Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinulle oikeanlainen kokonaisuus.